Български | English
Начало
За нас
Продукти
Услуги
Уеб дизайн

 Компания “Интерфейс” е една от малкото в бранша, които не само предоставят на клиентите си определени видове услуги, но и разработват истинска стратегия за успеха в Интернет на Вашата компания. При нас идват възложители, които оценяват необходимостта от активно присъствие в Интернет и други иновационни маркетингови канали, определящи оптималните форми на това присъствие, а понякога просто питат: “Как да успеем в Интернет?”

На този въпрос ние отговаряме заедно с Вас. Ще Ви помогнем да разработите Интернет стратегия за Вашата компания и цялостна маркетингова стратегия, ще Ви консултираме относно оптималните форми и методи на работа в мрежата, ще проведем всички необходими изследвания.

Ние реално можем да помогнем. Да Ви помогнем успешно да решите задачата. Да определим приоритетните посоки. Да преведем очакванията за някаква “виртуална полза” на нови маркетингови канали на езика на конкретните цифри. Да открием тези граници за използването на мрежата, за които Вие още вероятно не сте си и помисляли. Да Ви предпазим от грешки, неоправдани загуби и погрешни очаквания. Да Ви помогнем така, както сме помогнали на десетки наши постоянни клиенти.

Предлагаме Ви списък на основните консултингови пакети, създадени от нашата Компания. Практиката показва, че именно те са най-търсени, призвани да дадат отговор и да подскажат решения на въпросите, които са най-важни за повечето компании. Компании, които се стремят да получат сериозен съюзник и помощник в лицето на Глобалната мрежа. Разбира се, нашите консултингови услуги не се изчерпват с този спикък – понякога задачите на клиента са силно специфични и изискват отклоняване от стандартния пакет услуги. Тук ние винаги проявяваме гъвкавост и инициатива.

 
Компания “Интерфейс” e специализирана в оптимизация, промоция и популяризация на уеб сайт и реклама в интернет.

Бизнесът в Интернет

Основната цел на нашият бизнес е оптимизация и увеличаване обема на продажбите, намиране на нови купувачи и бизнес партньори за сметка на ефективното използване на възможностите на интернет. Ние предлагаме на своите Клиенти пълен набор продукти и услуги за дългосрочен бизнес успех в глобалната мрежа

Успехът в Интернет

В “Интерфейс” прекрасно разбираме, че Клиентите ни заслужават само най-доброто. За да гарантираме пълна възвръщаемост на вложените средства и неизменно качество и ефективност на нашите услуги ние работим само с най-талантливите разработчици и използваме последните върхови технолигии. Професионализма и квалификацията на нашите служители и сътрудници ни позволяват всеки път да надминаваме очакванията на своите Клиенти.

 

Новини
В сайта на 'www.ibuy.bg ' можете да намерите и закупите електроника по избор. Стоката е нов внос и на достъпни цени. В ...Още